FACG:n pikkujoulut keskiviikkona 27.11.2013 klo 16 alkaen Lentotullissa

FACG ry järjestää tänä vuonna pikkujoulut yhteistyössä Tullin kanssa. Tilaisuus alkaa klo 16 Tullin isännöimällä glögitilaisuudella Lentotullin pääkonttorissa Vantaalla ja jatkuu Tullin ohjelman jälkeen klo 18 yhdistyksen isännöimällä pikkujoulutilaisuudella. Ohjelman lisäksi tarjolla on pientä syötävää ja virvokkeita. Tulli on ystävällisesti tarjoutunut kyyditsemään pikkujoulun viettäjiä porrastetusti takaisin Helsingin keskustaan.
 
Muistathan ilmoittautua viimeistään ma 28.10.2013 yhdistyksen sähköpostiin info@facg.fi.
Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme vahvistamaan myös sähköpostiosoitteesi, koska ilmoittautumisen jälkeen saat Tullilta virallisen kutsun ja opastuksen paikalle.
Huom! Tullin alueelle ei pääse ilman kutsua!
Aika: ke 27.11.2013 klo 16 alkaen
Paikka: Lentotullin pääkonttori, Rahtitie 1 C (ovi E), 01530 Vantaa
Ohjelma:
Klo 16-18 Lentotullin glögitilaisuus
Leppoisan jutustelun ja glögin nauttimisen ohessa tiedossa on myös tärkeää asiaa: Tulli on luvannut mm. esitellä uuden organisaationsa ja miten IPR siihen sijoittuu, sekä kertoa Lentotullin toiminnasta ja tapauksista. Tarkempi ohjelma lähetetään kutsun mukana tilaisuuteen ilmoittautuneille.
Klo 18-21 FACG ry:n pikkujoulut
Ruokailun ja vapaamuotoisen seurustelun ohessa yhdistyksen tämänvuotisen apurahan saaja Irene Hallikainen kertoo OTM-tutkielmastaan ”Rajavalvontakeinot tuotepiratismin torjunnassa”.
***
Tervetuloa!
FACG ry:n hallitus